Szolgáltatások


Fülakupunktúra - Természetgyógyászat

 Az akupunktúra szó   a latin acus=tű és punctura=szúrás szavakból tevődik össze. Egyes fájdalmaikat már az ókori egyiptomiak is fülük bizonyos pontjainak ingerlésével enyhítették...

Részletek

Joalis-féle egészség állapotfelmérés - Természetgyógyászat

Az állapotfelmérés  a szervezet méregterheltségének mérését jelenti. Az eljárást - amely  fájdalommentes és kb. 0,5-1 óra hosszú - elektro-akupunktúrás Salvia mérőműszerrel végezzük....

Részletek

Fülakupunktúra - Természetgyógyászat


 Az akupunktúra szó a latin acus=tű és punctura=szúrás szavakból tevődik össze. Egyes fájdalmaikat már az ókori egyiptomiak is fülük bizonyos pontjainak ingerlésével enyhítették. Később egy francia neurológus, Paul Nogier - akit ma is méltán tekintenek a módszer atyjának - fektette le a fülakupunktúra tudományának alapjait.

Módszerünk lényege:

Külső fülünkre embriót rajzolva egy térképet kapunk, melyen testünk minden szervének kivetülése megtalálható. Ha testünk bizonyos szerve megbetegedett, akkor fülünkön az annak megfelelő pont érzékeny, azaz aktív lesz.

A terápia abból áll, hogy az aktív pontokat különböző mechanikus módszerekkel stimuláljuk (tű, masszázs).

A fülakupunktúra javallatai: ragályos betegségek, neurológiai és pszichiátriai betegségek, emésztőrendszer betegségei, mozgásszervrendszer zavarai, vérképzőszervek zavarai, szív és keringési rendellenességek, légzőszervi megbetegedések, nőgyógyászati betegségek, szem, orr, fül betegségei, bőr betegségek, egyéb zavarok.

Ár: 7500 Ft/ alk

Vissza az előző oldalra!
Dr. Doka Természetgyógyászat - Magyar