Elérhetőségek

Dr. Doka Természetgyógyászat

Cím: 9743 Söpte,
Dózsa György 12
Telefon: +36209763354
E-mail: info@akupunkturaszombathely.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Doka Természetgyógyászat

 Telefonos időpont egyeztetéssel.

 

 Bemutatkozás


"Aztán néha kezedbe kell venned a sorsod..."
                                                Hankiss János

 

Üdvözlöm a Dóka Természetgyógyászat weboldalán!

Dr. Dókáné Szekér Ilona diplomás természetgyógyász, fülakupunktőr és méregtelenítő terapeuta vagyok. A 90-es évektől az alternatív gyógyászattal foglalkozom. Szakmai tanulmányaimat az Egészségügyi Továbbképző Intézetben végeztem. A NOGIER féle francia fülakupunktúrát a Széchenyi Egészségügyi Központ budapesti képzésén sajátítottam el. A Természetgyógyászok Szövetségében alap és felsőfokú képzést a biorezonancia témakörében tettem.

A táplálkozási tanácsadóként komplexen tudom segíteni a gyógyulás folyamatát, ezt az oklevelemet a Budapesti Weider Professional képzésén szereztem.

Engedje meg, hogy röviden ismertessem természetgyógyászati rendelőnket és szolgáltatásainkat.

Gyógyító, természetgyógyász munkámra a komplex megközelítés, a holisztikus szemlélet jellemző. Elektroakupunktúrás, addiktológiai, fitoterápiai és fülakupunktúrás módszereket egyaránt alkalmazok.

A rendelő kialakításánál abból indultunk ki, hogy az a hely ahol az egészség és a természet találkozik.

Szolgáltatásaink kialakításánál pácienseink elvárásait vettük figyelembe. Ennek érdekében korszerű és fájdalommentes terápiákat alkalmazunk csúcstechnikára alapozó orvosi eszközökkel.

Szolgáltatásaink minőségét szaktudásunk és korszerű orvostechnikai eszközeink alapozzák meg. Segíteni szeretnénk a hozzánk betérőt abban, hogy egészséges, boldog és eredményesebb legyen. Ennek érdekében a kezeléseken túl életviteli tanácsokkal is rendelkezésére állunk, hogy segítsük a szervezet természetes regenerálódását, az egészségi állapot megőrzését és az életminőség javulását a természetgyógyászat segítségével.

Preventív szolgáltatásainkkal az egészséges életmód kialakítását a betegségek megelőzését kívánjuk elősegíteni a modern természetgyógyászat eszköztárával. 

Szeretettel várjuk bejelentkezését rendelőnkbe!

 

 
Vissza az előző oldalra!
Dr. Doka Természetgyógyászat - Magyar